Aalborg PC Klub
Stiftet den 22. november 2006

Tirsdag den 1. december 2020

Forside Om Aalborg PC Klub Regler Kontakt os

Hovedside
Forsiden
Om Aalborg PC Klub
Kontakt os
Kursus
Fællesspisning
Cafe menu 2018
Aalborg PC Klub
Bestyrelsen
Cafeudvalg
Søger på cafeudvalg
Regler
Menu
Nyheder
Vedtægter
Kalender 2019
Medlemskab
Support
Ordbog
PC-Hjælp
Download

 
Aalborg PC Klub
Grønlands Torv 14,1 sal
9210 Aalborg SØ

 
mail@aalborg-pcklub.dk
 
Spar Nord A/S
9226-4568461024
Status: Vi åben igen Aalborg PC Klub - Lørdag den 09. marts 2019 kl. 12:00

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
 
Om Aalborg PC Klub
Hvem startede denne klub, det gjorde
Jørgen Christiansen den 22. november 2006.

Det startede sådan at jeg kendte en god ven som hedder Brian Sørensen fra Pcklub i Vejle, og Brian foreslog mig at starte Pcklub op her i Aalborg, men først skulle jeg finde en med god erfaring med computer og fandt to, den ene var Peter Åge Jensen og den anden var Jesper R. Sørensen.

Så vi fordelte opgaver i mellem os, sådan at jeg blev formand og Peter Åge blev IT-supporter og Jesper R. blev kasserer og vi fik samlet forskellige ting og kunne åbne Pcklub i januar 2007. Vi startede i det små og mange kendte ikke, hvad det vil sige at være medlem i Pcklub, men der gik ca. 3-4 måneder, så fik fart på i klubben og siden er den vokset.

Da det er gået ca. et års tiden, valgte Jesper R. Sørensen at sige op som kasserer og Peter Åge tog over ansvaret for pengekasse, samtidig med at han stadig er IT-supporter og så havde vi Dennis Mengo som 3. Bestyrelsens medlem og computer medhjælper i et stykke tid og det var Rudolf Michaels og Jesper Duus. Det gik rigtigt godt og medlemmerne tal er bare vokset støt og nu er det en succes.

Nu er vi kommet frem til 2008, hvor der skete et ny ændring i Pcklub´s bestyrelsen, altså jeg havde orlov i et stykke tid pga. skole og Dennis Mengo overtog mit rolle som formand i et stykke tid.

Samtidig havde vi lavet en lille cafe bestyrelsen, som har ansvaret for salg af drikkevarer og evt. noget at spise og sørge for køkkenet var rent og ryddeligt og det er Lars Vestergaard og Jesper Duus og det fungere rigtigt godt, vi i Pcklub bestyrelsen bliver heller ikke så stresset af passe det hele selv.

Dette er skrevet af
Jørgen Christiansen
Copyright© 2020

Region Nordjylland (N) - Aalborg PC Klub

Til toppen